Vårens städdag är lördagen den 6 maj

Nu äntligen är det dags att åter igen träffas och välkomna våren tillsamman genom att göra fint och trivsamt i vår närmiljö. Vi samlas som tidigare år på respektive gård för att fördela gemensamma arbetsuppgifter och fylla i närvarolistan. Samling kl 10.00 och vi håller på tills vi är färdiga dock för ett avbrott då kaffe, saft och varmkorv serveras. Ansvaret för detta har respektive närmiljöombud i vanlig ordning. Vi börjar med de gemensamma ytorna och därefter är det fritt fram att städa den egna tomten.

 

Vi hoppas att så många som möjligt att delta och hjälpas åt under dagen.

Ju fler vi blir desto roligare kommer det att bli.

Vi hälsar speciellt nyinflyttade i området varmt välkomna.

 

Tänk på att bara kasta trädgårdsavfall i containrarna – allt annat blir väldigt dyrt för föreningen.
Avfall från egen tomt kan kastas – men endast i mån av plats efter avslutad städdag.

Containrarna kommer att stå på de vanliga platserna.

 

För dig som är nyinflyttad vill vi säga ett stort och hjärtligt VÄLKOMMEN till Villavägen. Under dagen kan ni söka upp oss i styrelsen och säg hej - vi hjälper dig gärna tillrätta med saker du undrar över.

Vi hoppas att ni alla haft en härlig Påsk och nu börjar våren äntligen sitt intågande. Äntligen försvann snön och det börjar knoppas så smått i rabatterna. Sandsopning har kommit igång och det blir gångbart på våra vägar i föreningen. Måsarna har också börjat komma igång och vi vill åter påminna om att det finns information och tips via denna länk https://www.anticimex.se/masar vad man kan göra för att undvika måsgästerna på sitt tak.